Vragen? 0499 - 47 33 09 info@bufix.nl

Extra fundatie in beperkte ruimte

In het Belgische Luik hebben we onlangs een specialistische opdracht voor extra fundatie in een beperkte ruimte, met succes geklaard. De opdracht was ons gegund via Smet Group in België, zusterbedrijf van Smet Group Nederland.
Een kantoorpand gedeeltelijk gebouwd op een parkeergarage in hartje van de stad, zou gedeeltelijk worden gesloopt en worden herbouwd. Om dit probleemloos te kunnen doen, moest een deel van de parkeergarage met extra funderingspalen worden ondersteund. Bij dit soort opdrachten is de bereikbaarheid van essentieel belang.
In deze parkeergarage hadden we een maximale werkhoogte van 2.90 meter. Dat is niets teveel, maar voldoende voor een van onze kleinere machines met een minimale werkhoogte van 2.30 meter.
De 114 stuks stalen buispalen met een paaldiameter van Ø324 mm werden uitgevoerd vanuit de kelder waar betonboringen in de bestaande vloer werden gemaakt van Ø400 mm. Op de stalen buispalen werden betonnen kolommen gestort naar het bovenliggende parkeerdek waarop deels de torenkraan werd geplaatst.
 

Wat kunnen we voor jou betekenen?
Offerte aanvragen
Contact opnemen

©2023 Bufix Funderingstechniek B.V.   |   Algemene voorwaarden   |   Disclaimer